Degustacions a Barcelona – Un viatge de sabors a La Carassa

A La Carassa Restaurant de Fondues, us convidem a submergir-vos en les nostres degustacions temàtiques, pensades per als paladars més curiosos i exigents.


Organitzem menús de degustació que combinen el millor de les nostres fondues, raclettes, tapes i propostes especials de temporada. Cada tast inclou una selecció equilibrada de plats, maridatges amb vins o cerveses artesanals i, per descomptat, l'assessorament proper del nostre equip.

Un comedor con una mesa y sillas y un cuadro en la pared.

Cerques una experiència diferent a Barcelona?


És l'opció ideal per a:

  • Sorprendre la teva parella amb un sopar diferent
  • Celebrar un esdeveniment o una reunió íntima
  • Descobrir noves combinacions de sabors i textures


Reserva la teva experiència gastronòmica i deixa't guiar pel sabor, la creativitat i la calidesa del nostre restaurant. A La Carassa, cada detall compta.

Degustació de Fondues


​ DEGUSTACIÓ DE CLÀSSICS​

​INCLOU CADA 2 PERSONES

FOND DE FORMATGES

Fondue de formatges suïssos Emmental i Gruyere, amb daus de pa rústic, cogombrets alemanys i verduretes

Opcional: llagostins pelats al vapor (Suplement 8,00€)

​​

FOND DE CARN

Quatre tipus de carns servides crues per cuinar a taula:Vernera, filet de porc, salsitxes de porc i pollastre amb 7 salses casolanes

AMANIDA

Brots tendres i tomàquet amb la nostra vinagreta tradicional

POST COFFEE

Foundue de xocolata amb fruites i melindros cruixents o Mousse gelada de Bayley's

COPETA DE LICOR


Orujos, Limoncello, Patxarán, Ratafia

UNA ALTRA DEGUSTACIÓ


TAST

​INCLOU CADA 2 PERSONES

1 entrant a escollir, 1 fondue de formatges, 1 fondue de xocolata i 2 copetes de licor

ENTRANTS

Amanida Afrodisíaca

Llagostins flamejats, fruits secs, mànec i ceba de Figueres

Super Caníbal

Steak tartare a la nostra manera, torradetes i mantega d'Armagnac

Cupido

Abundant Camembert fos amb pomes caramel·litzades i cecina de Lleó

Cruixent de Foie

Bloc de foie Gras sobre làmines de carbassó i Parmesao

​​

Carpaccio Camprodon

Carpaccio de vedella amb formatge Padano afinat pel xef

Serendipity

Taula de formatges suïssos, francesos i espanyols amb melmelades i nous

FOND DE FORMATGES

Fondue de formatges suïssos Emmental i Gruyere amb daus de pa, cogombres alemanys i verduretes

POST COFFEE

Foundue de xocolata amb fruites i melindros cruixents o Mousse gelada de Bayley's

COPETA DE LICOR

Orujos, Limoncello, Patxarán, Ratafia

Degustació de final d'any


Per començar

Cupido temperat

Pomes caramel·litzades amb formatge camembert temperat, pernil d'ànec i torrades de pa rústic.

 

Per seguir

 

Fondue per a tots els gustos

Carn de bou i de vedella, lluç, gambes i llagostins amb tempura. Tot acompanyat de set salses,

i per donar-li una nota vegetal: un xampi i un trosset de pebrot.

 

Per acabar

(Si és que encara us queda un forat)

 

Fondue de xocolata amb 3 tipus de fruites naturals i melindros cruixents

 

Per beure

 

Vi negre, blanc o rosat a escollir.

 

Per començar bé l'any:

Cava, raïm, torrons i per descomptat: El cotilló !!!

Viu una degustació única a Barcelona

Deixa't sorprendre per un menú especial maridat amb vins selectes.