Degustacions a Barcelona – Un viatge de sabors a La Carassa
A La Carassa Restaurant de Fondues, us convidem a submergir-vos en les nostres degustacions temàtiques, pensades per als paladars més curiosos i exigents.
Organitzem menús de degustació que combinen el millor de les nostres fondues, raclettes, tapes i propostes especials de temporada. Cada tast inclou una selecció equilibrada de plats, maridatges amb vins o cerveses artesanals i, per descomptat, l'assessorament proper del nostre equip.

Cerques una experiència diferent a Barcelona?
És l'opció ideal per a:
- Sorprendre la teva parella amb un sopar diferent
- Celebrar un esdeveniment o una reunió íntima
- Descobrir noves combinacions de sabors i textures
Reserva la teva experiència gastronòmica i deixa't guiar pel sabor, la creativitat i la calidesa del nostre restaurant. A La Carassa, cada detall compta.
Degustació de Fondues
DEGUSTACIÓ DE CLÀSSICS
INCLOU CADA 2 PERSONES
FOND DE FORMATGES
Fondue de formatges suïssos Emmental i Gruyere, amb daus de pa rústic, cogombrets alemanys i verduretes
Opcional: llagostins pelats al vapor (Suplement 8,00€)
FOND DE CARN
Quatre tipus de carns servides crues per cuinar a taula:Vernera, filet de porc, salsitxes de porc i pollastre amb 7 salses casolanes
AMANIDA
Brots tendres i tomàquet amb la nostra vinagreta tradicional
POST COFFEE
Foundue de xocolata amb fruites i melindros cruixents o Mousse gelada de Bayley's
COPETA DE LICOR
Orujos, Limoncello, Patxarán, Ratafia
UNA ALTRA DEGUSTACIÓ
TAST
INCLOU CADA 2 PERSONES
1 entrant a escollir, 1 fondue de formatges, 1 fondue de xocolata i 2 copetes de licor
ENTRANTS
Amanida Afrodisíaca
Llagostins flamejats, fruits secs, mànec i ceba de Figueres
Super Caníbal
Steak tartare a la nostra manera, torradetes i mantega d'Armagnac
Cupido
Abundant Camembert fos amb pomes caramel·litzades i cecina de Lleó
Cruixent de Foie
Bloc de foie Gras sobre làmines de carbassó i Parmesao
Carpaccio Camprodon
Carpaccio de vedella amb formatge Padano afinat pel xef
Serendipity
Taula de formatges suïssos, francesos i espanyols amb melmelades i nous
FOND DE FORMATGES
Fondue de formatges suïssos Emmental i Gruyere amb daus de pa, cogombres alemanys i verduretes
POST COFFEE
Foundue de xocolata amb fruites i melindros cruixents o Mousse gelada de Bayley's
COPETA DE LICOR
Orujos, Limoncello, Patxarán, Ratafia
Degustació de final d'any
Per començar
Cupido temperat
Pomes caramel·litzades amb formatge camembert temperat, pernil d'ànec i torrades de pa rústic.
Per seguir
Fondue per a tots els gustos
Carn de bou i de vedella, lluç, gambes i llagostins amb tempura. Tot acompanyat de set salses,
i per donar-li una nota vegetal: un xampi i un trosset de pebrot.
Per acabar
(Si és que encara us queda un forat)
Fondue de xocolata amb 3 tipus de fruites naturals i melindros cruixents
Per beure
Vi negre, blanc o rosat a escollir.
Per començar bé l'any:
Cava, raïm, torrons i per descomptat: El cotilló !!!
Viu una degustació única a Barcelona
Deixa't sorprendre per un menú especial maridat amb vins selectes.